Wil jij in 2018 ook meer nadenken? En heb je zin om meer tijd te nemen voor jezelf en jouw talenten? Bij Artuur heerste een nood aan verdere ontwikkeling, nieuwe ideeën uitwerken met nieuwe partners werd al snel een doel voor 2018. En zo riepen we Studio A in het leven: De plek om een avondje te ontstressen, nieuwe mensen te leren kennen en jezelf verder te ontwikkelen! Benieuwd naar de concrete invulling? Lees hieronder alles!


In Studio A staan co-creatie, communicatie en persoonlijke groei centraal.
We organiseren netwerkevents waar bezielers van creatieve projecten en ideeën ons podium betreden. Elke avond behandelen we een fris, actueel thema, waarbij je door een mix van interactieve workshops en netwerkmomenten naar huis gaat met een flinke dosis inspiratie en concrete actiepunten.

Wie willen we bereiken?

Dromers, doeners, makers en freelancers!
Ben je aan het broeden op een leuk idee, of sta je al wat verder, maar raakt de inspiratie of goesting soms uitgeput? Heb jij nood aan nieuwe contacten en frisse inzichten?
Of wil je graag een andere weg inslaan binnen je job, of jezelf verder ontwikkelen?
Dan verwelkomen we je graag in onze Studio!

Waarom lanceren we Studio A?

Wij verwonderen ons elke dag over de ambitie en plannen om ons heen. Het lijkt wel of elke ontmoeting nieuwe kansen en samenwerkingsverbanden met zich meebrengt. Studio A is een verzameling van die ontmoetingen, met unieke kennis en inzichten van de partners die wij reeds hebben leren kennen. Maar we zijn nog lang niet uitgegroeid! Studio A is een start, het kleine broertje van Artuur, zeg maar, of een eerste kindje van ons kindje? We zien wel waar de toekomst en waar jullie ons brengen!

PROGRAMMA VOORJAAR 2018:

#1 Gepassioneerd ondernemen – Aan de slag met ambitie en plannen – i.s.m. Het KAF

De sleutel naar doeltreffend ondernemen is passie. Niets nieuws onder ze zon. Maar hoe ga je elke uitdaging creatief aan, met nog een miljoen andere dingen te doen? En hoe slaag je erin om nieuwe projecten uit te werken, terwijl de rest van de wereld blijft verder draaien?

Tijdens deze workshop gaan we op zoek naar focus. We creëren balans, door onze doelen te optimaliseren, prioriteiten te definiëren en te bepalen wat ons energie geeft. Kortom, we zoeken naar de perfecte mix tussen dromen en doen to get the job done.

Datum: donderdag 8 maart
Begeleider: Neeltje van Project Artuur
Gastspreker: An-Sofie Gysemans van Het KAF

#2 How to Freelance – i.s.m. Tentoo

Werken voor wie je wil, wanneer je wil, met de voordelen van een vaste medewerker? Dat is Tentoo. Op donderdag 19 april toont de organisatie hoe en waar zij freelancers én zelfstandigen kunnen ondersteunen op het vlak van administratie. Zowel startende als reeds gevestigde makers ontdekken tijdens deze avond de vele mogelijkheden van zelf of samen maken.

Een inspirerende getuigenis van een creatieve freelancer kan op een avond als deze natuurlijk niet ontbreken. Wij nodigden Liesbeth Eysermans – a.k.a. cultuurgulzigaard – uit, om haar ervaring op het vlak van Freelancen en co-creëren uit de doeken te doen. Liesbeth coachte enkele jaren zelf jonge Molse makers als projectmedewerker bij Jeugdhuis Tydeeh en werkte voor eigen rekening projecten uit voor onder andere Museum M en KunstInzicht.

Datum: donderdag 19 april
Begeleider: Tentoo
Gastspreker: Liesbeth Eysermans

#3 Positief werken met de groeimindset – i.s.m. Het Knaplab

Julie van Het Knaplab werkt rond positief groeien. In onze maatschappij – vol prestatie en werkdruk – is te weinig ruimte voor het maken van fouten & het ontdekken van nieuwe capaciteiten.
Tijdens deze avond gooien we vastgegroeide ideeën over onze eigen talenten overboord. Samen met Julie ga je op zoek naar jouw kernkwaliteiten. Deze avond is een uitgelezen kans om jezelf en jouw talenten volledig onder de loep te nemen. Wat gebeurt er als je uit je comfortzone stapt? Waar zitten voor jou leuke, nieuwe uitdagingen? En hoe pak je deze aan, zonder angst voor falen?

Datum: donderdag 17 mei
Begeleider: Julie van Het Knaplab

Wat houdt een avond bij Studio A in?

 • Interactieve workshops
 • Creatieve netwerkmomenten
 • Kleine hapjes en een drankje
 • Concrete handvaten om thuis zelf aan de slag te gaan en verder te bouwen op elk netwerkevent
 • Goodiebags vol inspiratie en inzichten

Praktisch:

 • Aanvang netwerkavonden: 19u30 (Ontvangst vanaf 19u00)
 • Locatie: Bar-a-bas, Koning Leopoldlaan 3, 3920 Lommel
 • Inschrijven: €45 per sessie
 • Speciale korting: Schrijf je meteen in voor het hele voorjaarsprogramma, dan betaal je €115 i.p.v. €135 voor de drie netwerkavonden.
 • Inschrijven: Stuur een mailtje naar info@projectartuur.be, met vermelding van welke sessies je wilt volgen. Wij sturen een mail met verdere instructies.
  Let op: je inschrijving is pas definitief als het inschrijvingsgeld gestort is!

PROGRAMMA NAJAAR 2018?

Zoals we al zeiden, zijn we nooit uitgegroeid! Wij hebben nog heel wat lokale partners in gedachten om nieuwe, frisse projecten mee uit te werken. Maar kennen we jou nog niet, en wil je graag met ons samenwerken, neem dan contact met ons op via info@projectartuur.be!

Om ons najaarsprogramma in te vullen denken wij alvast aan:

COMMUNICATIEPLANNEN – MINDFULNESS – ETEN & GELUK – ONTSTRESSEN – SOCIALE MEDIA – COACHEN – SLOW WORKING – CO-WORKING – HANDWERK – …