Over Neeltje

Op de koffie met jonge makers raak ik het meest geïnspireerd. De verhalen over hun werk en hun leven brengen mijn denkmolen altijd op gang.

Hallo, ik ben Neeltje, gepassioneerd door creatieve communicatie en kunstzinnige projecten. Met Artuur maak ik mijn wildste dromen waar. Ik leg contacten om innovatieve projecten uit te werken en ik ben altijd op zoek naar frisse ideeën en inzichten. Op de koffie met jonge makers raak ik het meest geïnspireerd. De verhalen over hun werk en hun leven brengen mijn denkmolen altijd weer op gang. In mijn vrije tijd ontdek ik de vele facetten van schrijven voor verschillende media én denk ik stiekem aan het uitgeven van een eigen boek of magazine. There, I said it! Schrijven en herschrijven zijn voor mij dagelijkse kost. Al eet ik ook graag alles wat de wereldkeuken te bieden heeft. Ik ben verslaafd aan rode curry en spring rolls!

Vanuit mijn achtergrond in de communicatiewetenschappen en sociaal cultureel werk geef ik graag workshops op maat. Voor vormingen over communicatie en creatieve teambuilding kan je mij contacteren via neeltje@projectartuur.be.